ANASAYFA arrow right Güncel

Gaziantep'in de bir ambulans helikopteri olacak

Gaziantep'in de bir ambulans helikopteri olacak
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 00.06
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 00.06
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, köylerde ve kent merkezinde bir çok proje yürüttüklerini kaydetti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, köylerde ve kent merkezinde bir çok proje yürüttüklerini kaydetti.

Çocuk Hastanesi civarında yapılan helikopter pistinin tamamlandığını belirten Yılmaz, "Kent merkezindeki yatırımlarımız arasında bulunan Çocuk Hastanesi civarındaki helikopter pisti çalışması tamamlandı. Artık Gaziantep'in de bir ambulans helikopteri olacak. Hastalar, bu ambulans helikopter ile alınarak hastanelere daha kolay ulaşacak" dedi.
Olimpik Yüzme Havuzu inşaatının da devam ettiğini kaydeden Yılmaz, köylerde sürdürülen altyapı çalışmaları hakkında da şu bilgileri verdi: "Tüm köylerimizde altyapı çalışmalarına ağırlık veriyoruz. 54 köyde kanalizasyon çalışması tamamlanmak üzere. Geniş çaplı kilit taşı çalışmalarına da girdik. 99 köyde kilit taşı uygulamamız sürüyor. Bu konuda yapılan çalışma 300 bin metrekareye tekabül ediyor. Bundan sonra her yıl, altyapı problemi olmayan köylerimizde kilit taşı çalışmasına gireceğiz. Ayrıca yama çalışmalarımızda sürüyor. 2 bin 300 kilometre asfalt yolumuz var. 4 şantiyede asfalt yama çalışmaları yapıyoruz. Rumkale ve Yesemek yolu tamamlanmak üzere. Yesemek yolunu Eylül ayında açacağız."
Yılmaz, sürdürdükleri sosyal projelere de değinerek, "Biliyorsunuz Mobil TIR çalışmamız vardı. Okulların tatil olmasına karşılık Ramazan ayında bir kaç köyümüzde şenlik düzenleyeceğiz. Düzenleyeceğimiz bu şenliklerde Hacivat-Karagöz gibi çeşitli oyunların yanında eğlence programları da düzenleyeceğiz" diye konuştu.İHA

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *